Meny

Finansiering av førerkortet

Finansier ditt førerkort

Førerkortet er noe man skal ha i mange år, og hvis man ser på kostnaden over like mange år så vil sikkert mange være enige i at det ikke er så veldig dyrt. Det å ta førerkort innebærer imidlertid en relativt stor kostnad over en relativt kort opplæringsperiode, og dette resulterer ofte i at man blir tvunget til å trekke opplæringen ut i tid. Vi vet at det beste og raskeste resultatet kommer igjennom kontinuitet, og at det å trekke opplæringen ut i tid kan resultere i flere timer enn hva som ville vært nødvendig dersom man hadde mulighet til å ta timer med kortere mellomrom.

Speed Trafikkopplæring kan nå tilby sine kunder en finansiering på inntil kr. 35.000.- som kan strekke seg inntil 60 måneder. Beløpet du ønsker å finansiere, og løpetiden for lånet er selvfølgelig noe du selv bestemmer innenfor disse rammene. På denne måten vil man kunne ta opplæringen raskt, og deretter betale dette i den takten som økonomien tillater.

Du må være over 18 år og ikke ha betalingsanmerkninger fra tidligere for å kvalifisere. Dersom du ikke er over 18 må dine foresatte involveres i prosessen.