Som sikkert mange allerede har fått med seg i mediene så ble Petters Trafikkskole AS solgt til Speed Trafikkopplæring AS i 2021 etter at tidligere eier, Petter Asheim, ønsket seg mer fritid og mindre ansvar.

I prosessen var det viktig for Petter å sikre fortsatt kontinuitet og god oppfølging til både nye- og eksisterende kunder i Petters Trafikkskole, og på bakgrunn av dette bestemte Petter seg for å selge skolen sin til en solid- og forutsigbar aktør.

Speed Trafikkopplæring har lang fartstid i Vestfold, og er allerede den største enkeltstående aktøren i fylket. I tillegg har skolen meget gode kunderelasjoner og en sterk økonomi.
For både nye- og eksisterende kunder vil «alt være som før». Vi vil holde til i de samme lokalene på Eik, med de samme lærerne og de samme bilene. Prosessen vil derfor ikke ha noen praktiske betydninger for deg som kunde.

Tusen takk for at du velger oss, og vi ønsker deg og dine en fortsatt god sommer😎

 

Blir til

Som sikkert mange har fått med seg i mediene så ble Petters Trafikkskole AS solgt etter at tidligere eier, Petter Asheim, ønsket mer fritid og mindre ansvar.

I prosessen var det viktig for Petter å sikre nye- og eksisterende kunder i Petters Trafikkskole fortsatt kontinuitet og god oppfølging. På bakgrunn av dette bestemte Petter seg for å selge skolen sin til en solid- og forutsigbar aktør, og valget falt på Speed Trafikkopplæring AS. Speed Trafikkopplæring har lang fartstid i Vestfold, er allerede den største enkeltstående aktøren i fylket. I tillegg har skolen meget gode kunderelasjoner og en sterk økonomi. Alle disse elementene bidrar til at nye- og eksisterende kunder vil oppleve oss som en forutsigbar- og kundefokusert samarbeidspartner på sin vei mot førerkort.

Tusen takk for at du velger oss, og vi ønsker deg og dine en fortsatt god sommer😎

 

Klikk under på den avdelingen som passer best for deg for å komme videre i prosessen din.